Vi er nørder! Webnørder med alt hvad det indebærer, helt ind til vores grundlæggende DNA.

Det behøver I selvfølgelig ikke være, så langt fra. I skal bare kunne forstå jysk :-)

Webnørd, en livsstil

Det er en livsstil at give sig selv prædikatet webnørd. I Joedex er det ensbetydende med en evig nysgerrighed omkring ny teknologi og udnyttelsen heraf.

En nysgerrighed der sjældent lader sig stille på en enkelt arbejdsdag, og derefter ofte fortsætter i fritiden - til langt ud på natten.

Joedex består af webnørder. Vi er en håndfuld dedikerede mennesker, der ganske simpelt ikke kan lade være med at lave det vi laver.

Historie

Torben Lajer grundlagde firmaet Joedex tilbage i 2004, efter at have arbejdet med CMS siden 1999. Motivationen for stiftelsen af Joedex var, som hos de fleste iværksættere, en brændende ildsjæl med en konstant og lind strøm af nye ideer til at gøre hjemmesider mere brugervenlige, ideer til nye moduler som kan gøre procedurer og arbejdsgange endnu lettere og smartere for kunderne. Dertil var motivationen tilsat en god portion undren og også indignation over, hvorfor de etablerede virksomheder, hvori han var ansat, ikke allerede gjorde sådan og sådan.

De næste 6 år gik med at udvikle en base, hvorpå Joedex WebManagement kunne gro. Dette skete løbende, mens Joedex fungerede som et almindeligt webbureau. Systemet blev på den måde konstant udfordret af tilkommende kunder.

I 2010 stod WebManagement endelig klar og skiftede ved samme lejlighed navn til WebSpire CMS. Herfra skiftede Joedex gear, og bevægede sig fra at være et almindeligt webbureau, til også at være CMS leverandør til reklamebureauer og udviklingshuse.

I dag, 3 år senere, har Joedex 29 partnere, der, sammen med Joedex, benytter WebSpire CMS til deres egne kunder.

Webnørd #1

Lyst til en snak med webnørd #1?

Giv Torben Lajer et kald på 89 50 30 00

Til toppen af siden